Afscheids-diner voor gelukzoekers Kunstroute 2017 Locatie Breezaal stadsgehoorzaal

Bij deze nodigen we u van harte uit voor het afscheidsdiner voor gelukzoekers.

zondag 24 september 2017 Locatie: Breezaal in de Stadsgehoorzaal. Een feestelijke afsluiting van de 50 rondes diner voor gelukzoekers hier in Leiden. Tijdens dit feestelijke evenement staat de ontmoeting en wederontmoeting centraal.

– Er wordt een groot scala aan traditionele hapjes uit verschillende culturen verzorgd waar u lekker van mag proeven en over in gesprek kan gaan.
– Er worden danslessen gegeven waarin de dabke met z’n alle zal worden uitgevoerd.
– Er zijn knutsel mogelijkheden waar we met z’n alle een aan de slag kunnen om een gezamelijk kunstwerk te maken.
– En verder is er nog veel ruimte voor spontante invulling dus mocht u iets willen delen laat het dan voorafgaand even weten!

    

We zijn een week verder sinds het afscheidsdiner voor gelukzoekers. Wat was dit een prachtig evenement. De ontmoeting stond centraal en er ontstonden gelijk fijne diepgaande gesprekken. Cris Geelen Heeft deze middag prachtig in beeld gebracht. Het lastige vind ik dat mijn werk niet goed in woorden kan worden uitlegd maar dat er bijzondere dingen gebeuren op het emotionele gebied is zeker. De gevoelens daar gaat het om maar zodra je dit in woorden probeert te vertellen is het altijd een beetje cheezy….. Dus geniet van deze prachtige foto’s en denk aan de gevoelens die ze bij je oproepen.. dat keer 10 in verbinding met anderen was zo ongeveer het feest.

Cristian Geelen

Cristian Geelen

Cristian Geelen, Liefdeslied voor mijn man

Foto: Lot Vegter