Afscheidsdiner voor gelukzoekers tijdens de kunstroute in de Breezaal Stadsgehoorzaal

We zijn een week verder sinds het afscheidsdiner voor gelukzoekers. Wat was dit een prachtig evenement. De ontmoeting stond centraal en er ontstonden gelijk prachtige diepgaande gesprekken. Cris Geelen Heeft deze middag prachtig in beeld gebracht. Het lastige vind ik dat mijn werk niet goed in woorden kan worden uitlegd maar dat er bijzondere dingen gebeuren op het emotionele gebied is zeker. De gevoelens daar gaat het om maar zodra je dit in woorden probeert te vertellen is het altijd een beetje cheezy….. Dus geniet van deze prachtige foto’s en denk aan de gevoelens die ze bij je oproepen.. dat keer 10 in verbinding met anderen was zo ongeveer het feest.

Foto: Cristian Geelen, Samen de Dapke dansen

Foto: Cristian Geelen, Samen de Dapke dansen

Foto: Cristian Geelen

Foto: Cristian Geelen, Liefdeslied voor mijn man