DEMONSTRATIE ANONYMOUS

 IMG_1388Ik heb voor het eerst gedemonstreerd met een groep van ANONYMOUS. Ik was het niet helemaal eens waar voor we demonstreerden maar kon mij goed aansluiten op het gebied van voeding en wilde graag een keer een demonstratie mee maken. Toen op de dam stond viel het mij op dat iedereen alleen met hun eigen groepje aan het praten waren in plaats van de boodschap uit te dragen naar de toeschouwers. Ik besloot om actie te ondernemen en mijn mede demonstranten uit te dagen om actief een bericht achter te laten op de dam. Ik kocht twee dozen stoepkrijt en stimuleerde iedereen om hun boodschap op de grond te schrijven. Hier door zou onze boodschap nog steeds blijven verspreiden ook al waren wij (de demonstranten) weer naar huis.
IMG_8157FOTO: RUBEN ETTEMA: Oproep om mee te tekenen!IMG_1386
IMG_1384 Uitleg aan de plaatselijke politie waarom wij stoepkrijten.
IMG_5355 Achtergebleven boodschap.

Geef een reactie