VAN FRAGMENT TOT BAKSTEEN

EXPOSITIE CUTURELE DIVERSITEIT locatie
DIVERISTY EXPOSED
Ik heb twee vluchtelingen net na het moment van vluchten gevraagd wat het meest emotioneel kostbare voorwerp was dat ze nu bij zich hadden. Daarna heb ik twee ex-vluchgtelingen gevraagd wat het meest kostbare voorwerp is waar ze hun leven weer op hebben opgebouwd. Als laatst heb ik twee nederlanders die nooit gevlucht zijn gevraagd wat het meest kostbare voorwerp is wat ze in hun bezit hebben. Uit eindelijk levert dit de 6 basis behoeftes op om een nieuw thuis te bouwen.
DSC_0061 2
dit is het Geluidsdocument dat het publiek te horen kreeg als ze in de installatie stonden. Welk verhaal hoort bij welk voorwerp?

 

Versie 2 IMG_6611 IMG_6763 Versie 3 Versie 2fullsizeoutput_ecfIMG_8682

DSC_0071IMG_8678IMG_8672IMG_8677

Geef een reactie