GELUKSROUTE 2015

SEPTEMBER 2015 eerste uitvoering van het Mensenstelsel.
Tijdens de geluksroute 2015 mochten kunstenaars hotelkamers inrichten op de locatie: DE PLEK. Ik was één van deze en bedacht het mensenstelsel. Hier mocht het publiek een nachtje in het universum logeren. IMG_6395 Yori en ik hangen hier alle planeten op hun plek en zoeken naar de juiste lichtomstandigheden.
   IMG_6417Volkomen stilte, vacuüm.

IMG_6428

IMG_6416 2

http://geluksroute.nu/editie/leiden/roos-tulen/
Zolang ik mij kan herinneren ben ik omringd met liefde, passie en geluk.
Als beeldend kunstenaar heb ik heel veel fascinaties ontwikkeld maar mijn grootste fascinatie blijft de mens. Het pure van de echte gevoelens, ervaringen en belevingen zijn bijzonder kostbaar en ontastbaar. Hoe kan ik dit verbeelden en het bewustzijn van mijn publiek prikkelen? Mijn focus ligt op dit moment vooral op het onderzoeken en documenteren van alles dat op mijn pad langs komt.
Ik ben bij de geluksroute terecht gekomen omdat het pure waar de geluksroute over gaat naadloos aansluit bij mij als mens. Het kleine ontastbare maar o zo kostbare moment dat even voorbij kwam gevlogen in je leven en voor altijd een plekje vond, ingenesteld en mee gedragen in de bron van liefde, passie en geluk.

Geef een reactie